Instruktørgruppe på Facebook 20-05-2017
Alle foreningens instruktører er velkommen i vores Instruktør Facebook-gruppe, Ribe Gymnastik Forenings instruktører.
Her kommer der info om indkaldelse til ledermøde, instruktørarrangementer, kurser mm. 
Linket til gruppen findes her.

 
FØRSTEHJÆLP - en lille opfrisker 20-05-2017
Start med at ryste og ruske lidt i  personen, der er bevidstløs. Se om du kan få kontakt med personen, er det ikke tilfældet, læg 2 fingre under hagen mens du lægger hånden på panden og trækker hovedet bagud. Læg dit øre ned til munden og lyt, se ned langs brystkassen om personen trækker vejret. 

Er det ikke tilfældet, få en til at ringe til alarm 112 og hente hjertestarteren der hænger i gangen ved omklædningsrummene. Den vil hyle når den bliver taget ud, men ignorer det og få den med hen til personen, der ligger bevidstløs. 

Er det et barn 1 - 8 år gammel, bruger du kun 1 hånd til hjertemassage ellers begge hænder. Placer dem midt på brystet og start med 30 tryk og derefter 2 pust. Du skal holde et jævnt tempo, 100 tryk pr. min, så 30 tryk i løbet af ca. 18 sek. 
Skal der udøves hjertemassage i længere tid inden hjertestarteren er klar eller ambulancen er ankommet, er det en god ide at deles om at trykke da det bliver hårdt i længden. Tæl højt mens du trykker så ved alle hvor mange tryk du har givet. 
Ribe Gymnastik Forening - CVR. nr. 32624049