Idræt om dagen holdet er fyldt 11-09-2021
Det er helt overvældende så mange, som gerne vil være med til Idræt om dagen denne sæson. Det medfører desværre, at der ikke er plads til alle på holdet lige nu. Det beklager vi meget.
 
Efter jul har vi en aftale med en ekstra instruktør, hvilket vil gøre det muligt at lave gymnastik i to haller samtidigt. Så kan alle interesserede deltage. 
Tilmeld jer igen på hjemmesiden først i december måned og vær med i det nye år.

Vi håber I har tålmodighed til at vente så længe.
 
På vegne af Idræt om Dagen udvalget
 
Niels Bojsen Kjær
Fmd. Ribe Gymnastik Forening

Vi starter op med Idræt om dagen mandag d. 6. september 2021 kl. 09.30

For at gøre det nemmere for alle og sørge for vi får en god oplevelse, har vi valgt at kræve tilmelding og betaling på denne side. Samtidig indføres et max på 175 tilmeldte. Så kom ikke for sent.

Tilmelding åbner 13/8-21.


Med venlig hilsen, Idræt om dagen udvalget

Niels Bojsen Kjær, formand Ribe Gymnastik Forening

Idræt om dagen - Tilmelding og betaling nødvendig for at deltage!


 

Hvis/når holdet bliver fyldt, vil vi meget gerne at I tilmelder på ventelisten. Så har vi mulighed for at vurdere, hvor stort behovet er, for at kunne lave plads til flere deltagere.

 


Der er flere, som har haft problemer med at betale med deres dankort. Vi har fundet ud af at man er nødt til at have Nem-id appen installeret på en smartphone (mobiltelefon) for at kunne godkende betalingen.

Få evt. en bekendt eller et familemedlem til at tilmelde dig og betale for dig. Bagefter kan du betale vedkommende. Dette vil være langt det nemmeste for os.

 

Hilsen Ribe Gymnastik Forening


 
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website, Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere om vores privatlivpolitik her
Ribe Gymnastik Forening - CVR. nr. 32624049