TeamGym 18/19

 

TeamGym træningerne i år ligger mandag og fredag og begge træninger er obligatoriske, da vi ikke mere har et krav om, at gymnasterne også skal gå på et andet hold.
Den 28-29. sept. har vi mulighed for at få plads i fritidscenteret, så vi har arrangeret en intro-weekendtræning fra fredag kl. 16.30 til lørdag kl. 10.00. Vi sover i hallen. Her vil vi bruge den ekstra tid til at starte på serie, momenter og har god tid til at gå i detaljer med springene.
I forbindelse med weekendtræningen, holder vi et forældremøde fredag fra kl. 16.30. Hvor vi vil fortælle om holdet, konkurrencer, økonomi osv. Her er spørgsmål velkomne.
 
Lidt praktiske regler:
Gymnasterne må ikke have smykker og aktivitetsure på til træning. Til konkurrencerne er det det samme, dog skal også de små ørestikker ud til konkurrence og det skal ske hjemmefra, da de ellers let bliver væk.
Vandflaske medbringes til træning, så der ikke er nogen der forlader hallen i træningen.
Husk hjemmetræning.
Vi går ud fra at alle gymnaster er til rådighed til konkurrencerne, også hvis der sker andet i familien. Dette fordi det ellers kan betyde, at holdet ikke kan stille hold. Konkurrencegebyret skal derfor betales af alle.
Vi forventer at kunne stille hold efter efterårsferien, der vil kunne komme ændringer igennem sæsonen, da gymnasterne udvikler sig med forskellig hastighed. Så den plads gymnasten har efter efterårsferien, er ikke nødvendigvis den plads gymnasten har senere på sæsonen. Vi stiller til hver en tid det stærkeste hold.
HUSK afbud til Katrine tlf 24 98 02 42
Holdet er på Facebook: RGF Teamgym – 18/19
 
Vi gælder os til sæsonen, sammen med nogle dejlige gymnaster.
 
 
Hilsen instruktørerne
Ribe Gymnastik Forening - CVR. nr. 32624049