Fitness holdbeskrivelser

CROSSGYM:
Bliv stærk med crossgym, hvor hele kroppen trænes igennem med naturlige funktionelle bevægelser. Der tages udgangspunkt i, hvad du bruger din krop til og som følge af det udvikles dine muskler. Du vil træne med fokus på bevægelserne, ikke musklerne. Der trænes ved høj intensitet, pulsen er oppe hele vejen igennem træningen. Det er en effektiv måde at opnå de bedste resultater indenfor styrke, udholdenhed og fedtforbrænding. Du sætter selv grænsen for, hvor hårdt det skal være. Der trænes med egen kropsvægt og forskellige redskaber.
TEEN CROSSGYM 12+ :
Teen Crossgym Teen Crossgym er for drenge og piger fra 12 år og op.
Det er ikke bare en almindelig gymnastik time. Crossgym går ud på at få pulsen op, styrke svage muskler, få en god holdning. Mobilitet og stabilitet er grundstenene, som vi vil arbejde meget på i starten. Det vil blive hårdt, men bestemt stadig sjovt og svedigt.

JUMPING®FITNESS:
Alle kan være med. Her bruges en speciel mini-trampolin, som er skånsom for led.  
Du er sikker på et smil på læben, sved på panden, pulsen op og balancen udfordret med trin/hop på trampolin.
STEP & STYRKE:
Fed træning på og omkring Stepbænken. Der opbygges simpel serie på og omkring bænken. Du får med garanti sved på panden og lidt styrke følger med. Alle kan være med
PLUS SIZE:
Holdet for dig, som gerne vil i gang med at dyrke motion/tabe dig sammen med andre - også selv om du ikke er vant til at træne. Vi vil have fokus på bevægelse, få pulsen op og lave simple øvelser både med og uden redskaber. Du bestemmer selv intensiteten, når vi er i gang, men instruktøren vil vejlede dig i, hvor hårdt det skal være. Kom og træn i et trygt miljø sammen med andre og få pulsen op og velværet i top.
ZUMBA®FITNESS:
Zumba® fitness er sjovt, nemt at lære og du forbrænder kalorier samtidíg med, at du forbedrer din kondition. Bløde bevægelser, løse hofter, sved på panden og smil på læben er nøgleordene. Inspireret af den traditionelle cumbia-, salsa-, samba, merenque og anden rytmisk musik - bliver rytmer og dansetrin blandet med konditions/styrke-træning. Lyt bare til musikken og få dansen helt ind under huden.
RIBE´s MANDEHØRM: 
- sammen er vi sejere!
Bliv stærkere og kom i bedre form. Sidder der et par overflødige kilo på maven, er kroppen blevet lidt stiv og kniber det med at tage strømper på eller mangler du måske bare motivationen til at komme igang med at gøre noget for dig selv og din krop?
Så skynd dig at blive en del af Ribe’s Mandehørm hold 😃
Der vil være fokus på bevægelse af hele kroppen, udstræk, balance, høj puls, styrke, udholdenhed, intervaltræning og meget meget mere.
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website, Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere om vores privatlivpolitik her
Ribe Gymnastik Forening - CVR. nr. 32624049