Her finder du POP-UP hold, hvis der trænes i fx ferie ol.

Ofte vil tilmelding/betaling foregå her på siden fx jumping fitness, hvor der skal være en trampolin til alle.
Andre gange møder man bare op og betaler via mobilepay. 

 
CROSSGYM:
Bliv stærk med crossgym, hvor hele kroppen trænes igennem med naturlige funktionelle bevægelser. Der tages udgangspunkt i, hvad du bruger din krop til og som følge af det udvikles dine muskler. Du vil træne med fokus på bevægelserne, ikke musklerne. Der trænes ved høj intensitet, pulsen er oppe hele vejen igennem træningen. Det er en effektiv måde at opnå de bedste resultater indenfor styrke, udholdenhed og fedtforbrænding. Du sætter selv grænsen for, hvor hårdt det skal være. Der trænes med egen kropsvægt og forskellige redskaber.
JUMPING®FITNESS:
Alle kan være med. Her bruges en speciel mini-trampolin, som er skånsom for led.  
Du er sikker på et smil på læben, sved på panden, pulsen op og balancen udfordret med trin/hop på trampolin.
FAMILIE CROSSGYM:
På familie crossgym skal man ha´det sjovt sammen - forældre og børn. Man får sig rørt på alle mulige måder. Her er der garanti for grin og sved på panden, men som forældre får du også trænet hele kroppen igennem. Der bliver lavet en træning, hvor alle kan være med.
ZUMBA®FITNESS:
Zumba® fitness er sjovt, nemt at lære og du forbrænder kalorier samtidíg med, at du forbedrer din kondition. Bløde bevægelser, løse hofter, sved på panden og smil på læben er nøgleordene. Inspireret af den traditionelle cumbia-, salsa-, samba, merenque og anden rytmisk musik - bliver rytmer og dansetrin blandet med konditions/styrke-træning. Lyt bare til musikken og få dansen helt ind under huden.
Ribe Gymnastik Forening - CVR. nr. 32624049