Yoga er for alle interesserede.
I undervisningen tages udgangspundt i grundlæggende basis øvelser, der gør det muligt for alle at være med. - også dem der aldring har prøvet yoga før.
Der undervises grundigt i de enkelte øvelser, arbejdes med små "alolaer" dvs serier, introduktion til åndedrættets betydning jvf. yoga. Elementer af meditation/afspænding vil være en fast del hver gang.
Yoga er en træningsform, der kræver nærvær og ro hos den enkelte, og et fantastisk redskab til at få en mere smidig og stærk krop.
Der er yogamåtter til de, som ikke medbringer egen måtte.

Begynder: Her gennemgåes øvelserne grundigt. Grundlæggende Hatha yoga med yin-elementer. Der vil komme små flow, hvor øvelser sættes sammen med glidende overgange. For dig som er ny i yoga.

Let øvet: Dig som har prøvet yoga tidligere. Også her sættes øvelserne sammen med glidende overgange i små flow. Der kan forekomme mere udfordrende øvelser.

Øvet: Dig som har gået på yogahold tidligere og søger mere udfordring og sved på panden. 

Yoga 50+: For alle - her tages hensyn til bla alder. Du er velkommen også under 50.

Yoga for mænd: Du får øget styrke i muskulaturen, øget smidighed og bedre ballance. På dette hold kan du være med uanset smidighed - uden at skulle skæve til om nogen af "kvinderne" ser, at dine ben ikke strækker sig, men bøjer i forkert retning :) 


Medbring et tæppe
 
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website, Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere om vores privatlivpolitik her
Ribe Gymnastik Forening - CVR. nr. 32624049