OBS OBS OBS
Vi har desværre måtte aflyse holdet pga få tilmeldinger

Hvad er børne yoga:
I en verden med konstante sanseindtryk, har børn brug for at kende vejen ind til det rum i vores eget indre, hvor de kan tanke op og finde ro, styrke og tro på sig selv og deres muligheder i livet. 
Børnene finder gennem yoga en bevidsthed omkring vejrtrækning og lærer nogle øvelser og teknikker, hvor de får mere energi, lærer at give slip og slappe af.
Det er vigtigt at lære at tage pauser, kigge indad, lytte til sig selv og fylde sig selv op med ny god energi.
Yoga er naturlige beværelser sat i system. Ordet Yoga betyder forening af krop og sind.
Yogaens holistiske tilgang stimulerer og nærer selvomsorg, selvtillid, selvansvar og styrker intuituinen. Intuitionen er en vigtig og meget overset ting, og den bliver ofte kaldt for den sjette sans. En sans som vi måske har glemt at bruge og udvikle, fordi vi har lært, at der kun findes fem sanser og at vi skal navigere og handle udelukkende fra det rationelle sind. Øvelse gør mester. Også når det gælder intuition.

Børneyoga er både sjovt og udfordrende. Hver time er bygget op omkring en fortælling eller et tema, som er med til at  træne barnets koncentration og stimulere fantasien.

Hvad er teen yoga:
Her tilegnes teknikker til egenomsorg, meditation og kropsglæde, som er med til at gøre livet en smulle lettere. Selvværdet skal vokse og opmærksomhed på krop og livets dyder skaber fundamentet for medfølelse og samarbejde. 
​Yoga er med til at øge fleksibilitet, koordination og kropsforståelse. Kropsholdning og kondition bedres, de indre organer stimuleres og vigtigst af alt - søvnen bliver bedre. 


​Tilmelding her: /Yoga  


​Pris: 350 kr for 10 gange
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website, Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere om vores privatlivpolitik her
Ribe Gymnastik Forening - CVR. nr. 32624049